Juletræstæppe.dk: Find blandt 103 Produkter | 2 Kategorier | 10 Brands | 18 Forhandlere

Mangler du mere julepynt? Køb det på Black Friday

Går du og mangler julepynt til årets juleoppyntning? Så er det meget heldigt, at december og den hyggelige juletid starter meget kort tid efter årets store tilbudsfest Black Friday. Det betyder nemlig, at man kan spare en del penge på alt det nye julepynt ved netop at købe dem gennem et Black Friday tilbud.

Der er uendeligt mange juleprodukter, man kan få fingrene i på Black Friday, så det er egentlig bare med at tage et kig i den store kasse med julepynt og se, hvad man mangler for at komme i den rette julestemning i år. Herunder kommer et par bud på nogle juleprodukter, man eksempelvis kan få til en lidt billigere pris, når det endelig er Black Friday. 

Festlige lyskæder

Noget, som næsten er et must, når man skal pynte op til jul, og som nogle gange godt kan være lidt dyrt, er lyskæder. Lyskæder kan nemlig skabe en rigtig hyggelig stemning i den mørke vintertid - og det er både udenfor foran huset, på hække, træer eller buske og indenfor som lidt ekstra stemningsgiver.

Så kan man også tænke lidt over, om det skal være de helt almindelige lyskæder med små lys i varme toner, eller om det måske skal være en stor lyskædeskulptur, der forestiller julemanden og hans rensdyr. Man kan virkelig gå all in på julebelysning, hvis man er til den slags, og der kan man altså typisk finde nogle rigtig fine tilbud til Black Friday.

Julekugler til juletræet

Når man når til den tid i december, hvor man får juletræet ind i hjemmet, så er det selvfølgelig også nødvendigt med noget pynt til træet - og her kommer julekugler ind i billedet. Julekugler er nemlig så fine at pynte træet med, og det skønne ved julekugler er, at man kan finde dem i rigtig mange forskellige varianter. 

Der er naturligvis de helt almindelige, runde julekugler, som tit er røde, gulv, sølv eller grønne - og nogle gange endda med glimmer på. Men der er også mulighed for nogle mere alternative julekugler, som måske har form som et juletræ, en snemand eller noget så skørt som en ansigtsmaske.

Så her kan man også lige gøre op med sig selv, om man er til et traditionelt pyntet juletræ, eller om man godt kan lide, hvis det er lidt skævt og skørt. Uanset hvad man er til, burde det i hvert fald være muligt at finde nogle smukke eller skøre julekugler på tilbud, når det er Black Friday.

Et juletræstæppe

For at blive i juletræskategorien, så kan det måske også være nødvendigt for nogen at købe et nyt juletræstæppe. Det er nemlig sådan, at juletræstæppet er noget, som mange tage lidt for givet. Man bruger bare det samme tæppe år efter år, selvom det er ved at blive ret slidt. Så hvis man netop kan genkende sig selv i at have et juletræstæppe, der vist har levet sin tid, så kan man på Black Friday tage ud og kigge efter et nyt og lækkert juletræstæppe, som kan give nyt liv under juletræet.

Fine snekugler

Vi har været lidt inde på julekugler, som er hyggelige og festlige at pynte op med i juletiden, men der er også snekuglerne, som er mindst lige så hyggelige, og som kan stå på spiseborde, i vindueskarmen eller på en hylde. 

De fleste kender nok de fine snekugler. Det er en form for gennemsigtig kugle, hvor der er en figur eller et motiv indeni - det skal så i dette tilfælde være et julemotiv, hvis det skal fungere som julepynt. Og det der er så magisk er, at når man ryster kuglen, så bevæger en masse "sne" rundt i kuglen. I nogle snekugler er der endda også lys i, så man også kan se det om aftenen. Så hvis man kan finde en flot og hyggelig julesnekugle til Black Friday, som man kan lide, vil det også pynte meget fint. 

Julesweatere

En form for julepynt, som nok ikke normalt kategoriseres som pynt, men som jo egentlig er det, fordi det er en måde at pynte sig selv på, er de populære julesweatere. Hvis man endnu ikke har skaffet sådan en festlig sweater til sig selv, og de andre i familien for den sags skyld, så er det da bare med at komme i gang. 

Der er nemlig ikke noget hyggeligere og mere julet end at klæde sig ud i de skønne sweatere, hvor alle måske føle sig lidt fjollede men også rigtig godt tilpas. Og der findes heldigvis et meget bredt udvalg at sjove og flotte julesweatere, så der skal nok være noget for enhver smag. Så undersøg gerne det store udvalg og lav et godt kup på Black Friday.

Nisser, engle og andre figurer

Af andet pynt, som man måske kan have lyst til at stille rundt omkring i huset, kunne man eksempelvis nævne små figurer, der forestiller nisser, engle, snemænd, rensdyr og alverdens andre skikkelser, som man forbinder med jul. Det er nemlig ret så hyggeligt at have den slags stående rundt omkring. Det giver en følelse af, at julen er over det hele, og det er noget, som gør de fleste i godt humør.

Det er desuden både muligt at samle på en slags designerfigurer, som naturligvis ligger i et højere prisleje, men man kan også sagtens købe forskellige figurer og dekorationer, som ikke er så dyre. Man kan måske lave en blanding af de to ved at finde nogle flotte julefigurer fra en bestemt designer, som så er sat på tilbud.

DIY julepynt

Hvis man synes, at man efterhånden har skrabet ret meget julepynt sammen igennem årene, så har man måske ikke behovet for at købe en masse nyt. Men noget, man så kan gøre i stedet for, er at købe nogle forskellige materialer, som gør det muligt at lave sit eget pynt. Det er nemlig en meget hyggelig juleaktivitet at sidde og lave julehjerter, guirlander og julestjerner sammen.

Og man kan heldigvis købe en masse gode DIY kits, hvor der er flot papir, skabeloner, glimmer og lignende med, så man kan lave en masse vidunderligt julepynt sammen. Og om man så gemmer julepynten til næste år, kan man selv bestemme - uanset hvad er det nemlig rigtig hyggeligt at lave pynten sammen. 

Indholdsfortegnelse
Til Top