Juletræstæppe.dk: Find blandt 103 Produkter | 2 Kategorier | 10 Brands | 18 Forhandlere

Hvad skal du give manden der har alt i julegave? Her er 6 gode bud

Når december og juleaften nærmer sig med hastige skridt, så skal man jo også begynde at tage stilling til, hvad man skal give i julegave til de forskellige familiemedlemmer. Nogle gange har man en lang ønskeseddel at gå ud fra, og andre gange så kan man altså stå med en person, som bare nægte at ønske sig noget, fordi de påstår, at de simpelthen har alt. Så hvis du netop er på jagt efter en gave til en mand, der netop siger, at han har alt, hvad han kunne ønske sig, så se med her og få lidt inspiration til nogle gode gaver.

Klassikeren over dem alle: Smarte strømper

Når der er tale om gaver til en mand, som siger, at han har alt, hvad han har brug for, så er det næsten ikke til at komme udenom nye sokker som et bud. For nogen er det måske næsten blevet en joke at give sokker til sin bedstefar, onkel eller far, fordi det bare er en ret god gave at give til en, der har det hele. For selvom man har alt, så er sokker nok noget, som man altid kan bruge flere af, fordi de jo på et eller andet tidspunkt vil blive slidte. Så kan man jo bare lige tænke lidt over, om man skal gå med nogle helt basale sorte sokker, eller om der måske er tale om en mand, der vil nyde nogle sokker med et sjovt motiv på. Nu hvor det er en julegave, der er tale om, kunne det eksempelvis være sjovt med nogle sokker, der har en form for julemotiver på. Men ellers kan nogle gode, ensfarvede sokker også altid gå an.

En god bog

Hvis denne mand er en mand, der interesserer sig bare det mindste for bøger, så kunne en god bog også være et rigtig godt bud på en gave. Det, der nemlig er med bøger, er, at det faktisk er en udmærket måde at give en mere personlig gave på. Der er nemlig mange forskellige genrer, forfattere og lignende, og disse forskellige slags bøger kan faktisk sagtens sige noget om personen, der læser dem.  Derudover er bøger noget, som på en eller anden måde har flere funktioner. Først og fremmest får man selvfølgelig typisk meget ud af at læse en bog, fordi man får ny viden om en fortælling, et emne eller en person. Men derudover så er der også mange, som nærmest betragter bøger som en indretningsartikel, fordi bogen kommer ind i bogsamlingen, som typisk står i stuen, efter bogen er læst.  Så over lige grundigt, hvilken type bøger denne mand nok kunne være mest tilbøjelig til rent faktisk at læse på et tidspunkt - og så kunne en sådan bog altså være et rigtig fint bud på en gave. 

Abonnement på lydbøger

Hvis der er tale om en lidt ældre mand, som måske ikke ser så godt - eller måske bare en mand, som hverken har tid eller lyst i sin hverdag til at læse en bog - så kan man også tænke over, om man i stedet for skal give et abonnement på lydbøger. Det vil i hvert fald være oplagt, hvis han selv har givet udtryk for, at han af den ene eller anden grund gerne vil læse flere bøger, men af en eller anden grund ikke selv har tid, mulighed for eller lyst til at læse en fysisk bog.  Det kunne eksempelvis være et abonnement på BookBeat, som netop er en udbyder er lydbøger. Inden man udvælger abonnementet, er det dog smart, hvis man lige tjekker, om det er en udbyder, der tilbyder et stort og alsidigt udvalg af lydbøger. Så er du nemlig helt sikker på, at han i deres sortiment kan finde nogle spændende lydbøger, som falder i hans smag.  Et abonnement på lydbøger er i hvert fald et godt bud på en gave, som han måske ikke engang selv vidste, at han kunne ønske sig, og som muligvis kan give ham "læselysten" tilbage - eller måske kan læselysten for første gang opstå for ham.

Nyt køkkenudstyr 

Er han en mand, som godt kan lide at bruge tid i køkkenet, eller som i hvert fald som minimum har givet udtryk for, at han gerne vil blive bedre til at udfolde sig i et køkken, så er nyt køkkenudstyr også et godt bud på en gave - for godt køkkenudstyr er nemlig noget, man typisk altid kan bruge lidt mere af. Der er desuden mange forskellige veje, som man kan gå med denne gave. Der er nogle af de helt basale ting som eksempelvis gode pander eller gode knive, som er helt essentielle at have i køkkenet. Men man kan også kaste sig over nogle mere nørdede ting til køkkenet, som måske særligt henvender sig til manden, der har mere erfaring i køkkenet. Ellers er en spændende kogebog også altid en skøn gave at modtage.

En lækker duft

Man kan også vælge at forkæle ham med en god duft af en art, da det måske ikke altid er noget, han lige selv tænker over at gå ud og købe - og hvis det er, så vælge han måske tit en af de billige muligheder. Når der tales om en lækker duft, henvises der naturligvis til enten en deodorant eller en parfume. Der er nogle mænd, der ikke går med parfume, så det skal der selvfølgelig lige tages højde til, inden man tager ud og shopper. Men en deodorant er nok alligevel noget, som de fleste mænd bruger hver eneste dag, så hvis man kan finde et rigtig godt produkt, som også er bredt anerkendt, så kunne det faktisk være en ret lækker gave for ham at modtage - en ekstra lille luksus til hans hverdag.

En anderledes oplevelse

Hvis denne mand ikke er så meget til det materialistiske, og det rent faktisk er helt sandt, at han slet ikke mangler nogle ting, så er der også en anden vej, man kan gå i forhold til gaven. Man kan nemlig give ham en oplevelse, hvilket bestemt må være noget, som de fleste vil blive glade for. Her er det dog vigtigt, at man finder den rette oplevelse - en oplevelse, som passer til ham og det, som han normalt interesserer sig for. Heldigvis er der rigtig mange forskellige oplevelser i mange forskellige prisklasser, som er mulige at overveje. Der er for eksempel oplevelser, der hører til under action kategorien, hvilket for eksempel kunne være faldskærmsudspring, klatring eller gokart. Så er der også mere kulturelle oplevelser som eksempelvis en tur i teateret, biografen eller til en koncert. Og så er der også en masse oplevelser derimellem som eksempelvis en tur på stadion og se fodboldkamp eller en tur i escape room. Der er altså nok at vælge imellem, så det er med at finde den oplevelse, som du tror, han bedst vil kunne lide.
Indholdsfortegnelse
Til Top