Du er landet på Juletræstæppe.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen juletræstæppe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen juletræstæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tæppe rundt – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm

  • Dagens pris: 496,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 497.00, nu kun 496,-.
    Du sparer 1 kr. / 0 %
  • Fundet hos Bydahlliving.dk
  • Mærke: Ib Laursen

Vores første anbefaling er “Tæppe rundt – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm” som lige nu er på tilbud hos Bydahlliving.dk.

Her er prisen sat ned med 0 % og kan altså fås for kun 496,- – en besparelse på 1 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 120 cm. Materiale: Jute Super flot rundt tæppe fra Ib Laursen, der er flettet af jutegarn.
Et rustikt tæppe, som passer perfekt til den store kvadratiske entré, i stuen, i sommerhuset, under det lille runde spisebord – og selvfølgelig som jule…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

2: Tæppe rundt m/ stjerne – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm

Sidste produkt på vores liste er Tæppe rundt m/ stjerne – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm som vi har fundet til 575,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 120 cm. Materiale: Jute Super flot rundt tæppe fra Ib Laursen flettet af jutegarn og med en stor sort stjerne i midten.
Et rustikt tæppe, som passer perfekt til den store kvadratiske entré, i stuen, i sommerhuset, under det lille runde spiseb…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen juletræstæppe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen juletræstæppe:

Dyreste Ib Laursen Juletræstæppe på listen er Tæppe rundt m/ stjerne – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm fra Mostersskur.dk med en pris på 575.00. Billigste udvalgte Juletræstæppe er Tæppe rundt – Ib Laursen – Juletræstæppe 120 cm som du kan købe for 496.00 hos Bydahlliving.dk. Forskellen på de to priser er 79 kr. – de 2 Ib Laursen Juletræstæppe vi har fundet koster i gennemsnit 535.5 kr.
Ovenstående Ib Laursen Juletræstæppe data og priser er hentet fra 2 butikker (Bydahlliving.dk, Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Juletræstæppe tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juletræstæppe guides:

Fandt du ikke det rigtige Juletræstæppe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juletræstæppe: